Crossed Lines

Crossed lines

3 partitions made up of CNC milled panels and a graphic polyurethane floor help divide the space into four showrooms, bring a youthful energy to a space and the brand.

 
The entry way of the showroom space

The entry way of the showroom space

Located in midtown Manhattan, Project Room was approached by a young clothing company to create a showroom space that would show off the youthful qualities of the brand, while maintaining the functionality of being able to show off their lines.

4 individualized showroom spaces each with its own personality, provide difference but also unify the entire space into one brand through their difference.

4 individualized showroom spaces each with its own personality, provide difference but also unify the entire space into one brand through their difference.

CNC milled panels with painted edges bring a raw and youthful look to the showroom.

CNC milled panels with painted edges bring a raw and youthful look to the showroom.

The first showroom bay

The first showroom bay

 
The CNC milled panels provide transparency between showroom bays filtering the sunlight from the main windows.

The CNC milled panels provide transparency between showroom bays filtering the sunlight from the main windows.

Second showroom bay

Second showroom bay

Detail of the plywood panels and their painted edges

Detail of the plywood panels and their painted edges